Translate

lørdag 19. juli 2014

Hva gjør man når noe stopper opp?

Der er bare en reisestopp som gir meg bedre tid til planlegging.

Egentlig hadde jeg ikke tenkt å planlegge så mye. Man kan ikke forutsi alt. Selv Russernes 5 års planer sviktet og Natos 20 års planer har vist seg som en katastrofe med oppbygging av militære konstruksjoner som aldri kom til anvendelse.

Tiden forandrer planer. Tiden tikker seg fremover, men ting kan stå stille.

Man må altså i forhold til 2 maskiner med tilbehør, bare ta det med ro. Det gjelder tross alt ikke stengte sykehus med livberging som prinsipp. Dette regulerte tomteområdet har nå lagt der i snart 30 år med brede avenyer. Veibredden er faktisk regulert til 10 meter, mens det man kan kreve refusjon for er max 7 m veibredde. Noen velger å bygge ut også til fellesskapets areal, de såkalte veiskuldrene. Og da er man like langt som når lastebil og trailersjåfører, okkuperer disse skuldrene midt inne i et boligområde.

Her hos oss er det en slags planlegging om større havn. Både jernbanevogner og containere, samt alle disse "shuttle trailerne", har ikke plass i veiløsningene fra 1960 tallet.

Nordlandsbanen kom frem til Bodø i 1962, men utviklingen av varetransporten har ikke blitt som forutsatt. Man har ikke satset NOK.

Så ikveld ble det bare løsprat for å fortelle eventuelle gjentatte lesere at bloggen blir skrevet hver dag inntil Containeren har kommet frem og maskinene har kommet UT

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar