Translate

søndag 6. juli 2014

Nordover langs Portugalkysten

Sooho  må ha hatt et kort opphold i Algeciras. Den har allerede passert Europas fastlands vestligste punkt Cabo da RocaFyr

For de som veksler mellom ulike Sør Europeiske land, så mener de fleste at Portugal er et hyggeligere land enn naboen Spania. Årsakene er sikkert sammensatte, men kan hende skyldes det at Portugal har fostret flere kjente filosofer enn nabolandet. Nevnes er er en fra få år tilbake Fernando Pessoa,


 som bl.a har skrevet UROENS Bok

som bl.a er tematisert av Finn Skårderud. Psykiater


Portugal har for oss i mange år vært førstevalget for en avslappende høst- eller hårreisende.

   

http://www.rtp.pt/antena2/?t=Feira-do-Livro-de-Lisboa-2014.rtp&article=2863&visual=2&layout=5&tm=4

Da vi for mange år siden var på vårmarkedet ute ved  BelemtårnetVar handlesvarene spredt ut over den store flislagte plassen med kompassrose og fantastisk steinkunst. Vi sendte med Fred Olsen, hjem til Norge hvor vi ankom 5 måneder senere med alle krukkene uknuste.De som leser lurer kanskje nå på hvordan forhandlingene med de to maskinprodusentene i Shadong provinsen fortsatte?

Jeg hadde altså kommet til avtalen om en hjullaster og en gravemaskin i en felles container helt HJEM inkludert nokså mye tilleggsutstyr, men mer ble etterbestilt inntil containere var full.

Selvsagt har jeg underveis hatt mye. URO, å bestille to 6 Tons maskiner fra andre siden av kloden på Internett er noe annet enn å bestille baderomsmøbler fra Kina levert med fly uken etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar